Nemsokára indul a balatoni nyár. Sokan vágyunk már arra, hogy a hasunkat sütessük a napon és közben a fülünk mellett zúgjon a Balaton.

Talán, ha a Balatonra gondolunk, sokunknak Siófok neve ugrik be elsőre. Fiatalos, lendületes és állandoan megújjuló. Egy látogatást mindenképpen megér és ehhez szeretnénk szállást ajánlani:

Siófok Hotel Lidó:

Balaton-parti családi szállodánk 132 egyszerűen berendezett balkonos kétágyas szobával várja a vendégeit Siófok szívében a Petőfi sétányon. A Coke Club mindössze 300m.

Szobáink közül 12 családi kétágyas szoba ill. szintenként 2-2 szoba össze is nyitható ill. rendelkezünk kétágyas pótágyazható szobákkal (emeletes ágy).  Minden szobánk balatoni panorámás, fürdőszobás ill, tévével valamint hűtővel felszerelt. A szállás árai bőséges reggelit ill. ingyenes strandolási lehetőséget is tartalmaznak.  A szálloda halljában ingyenes Wi-fi internet hozzáférést biztosítunk. A közelben (100m) található évtizedek óta üzemelő szintén családi hangulatú éttermünkben félpanziós ellátásra is lehetőség nyílik. A szálloda 150m-re saját parkolóval várja kedves vendégeit.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazas-erdekessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr662608984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása