Már sokan azt hittük, hogy jön a tavasz. Tévedtünk, visszatért a kemény, hideg tél. Ennek köszönhetően Siófok térségében egyes helyeken ismét kellően megvastagodott a Balaton jege. Február 28-án újra kinyit a város hivatalos  jégpályája, ami február végén, március elején elég ritka.

A hideg idő miatt, február végén szokatlan jelenségként, sok helyen ismét jég borítja a Balatont. Siófok önkormányzata úgy döntött, hétfőtől ismét kijelöli a hivatalos jégpályát a az Újhelyi strand mellett és pályafelügyeletet biztosítva.A jégpálya addig tart nyitva, ameddig biztonságos marad a jég. Míg az előző téli szezonban 14, az idei télen eddig már 27 napig üzemelt kisebb-nagyobb megszakításokkal.

További információ: Siófok szállás

A bejegyzés trackback címe:

https://utazas-erdekessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr302696823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása